Cenone di Capodanno – New Year’s Eve menu – Silvestrovské menu

Cenone di Capodanno – New Year’s Eve menu – Silvestrovské menu

Ostrica con granita alla mela verde e calice di Prosecco
Oyster with green apple slush and glass of Prosecco
Ústřice s ledovou tříští ze zeleného jablka a skleničkou Prosecca

___
Polpo su crema di zucca, pomodorini confit, olive taggiasche e bottarga
Octopus on pumpkin cream, confit cherry tomatoes, taggiasche olives and bottarga
Chobotnice na dýňovém krému, konfitovaná rajčátka, olivy „ Taggiasche „ a bottarga

___
Paccheri ripieni di merluzzo e patate alla mediterranea con scamorza affumicata su salsa ai gamberi
Pasta paccheri filled with codfish and potatoes “alla mediterranea” with smoked scamorza cheese on prawns sauce
Těstoviny „ Paccheri“ plněné treskou s brambory na středomořský způsob a uzeným sýrem „ Scamorza „ na krevetové salse

___
Turbante di triglia ripieno con dadolata di verdure su polenta liquida e formaggi
Roll of red mullet filled with vegetables on polenta cream and cheeses
Závitek z červené parmice plněný zeleninou na krémové polentě se sýrem

___
Mousse al cioccolato bianco su bisquit al grano arso e pera ubriaca al Primitivo
White chocolate mousse with Apulian burnt wheat bisquit and pear poached in Primitivo wine
Pěna z bíle čokolády na sušence „ Grano arso „ a hruškou na červeném víně „ Primitivo „

___
Brindisi di Mezzanotte e panettone tradizionale
Midnight toast and traditional Panettone
Půlnoční přípitek s tradičním Italským Panettone

Prezzo per persona 2.100 kč / Price per person 2.100 kč / Cena za osobu 2.100 kč