Management

ředitelka, sommeliérka

Simona Maver

Svět jídla a vína byl vždy její vášní, se zvědavostí a zapálením kráčela ve stopách svého otce. Po absolvování kurzu u Italské asociace sommeliérů v Bergamu se v roce 2012 se Simona stává sommeliérkou.

Aktivní spolupráce na území Lombardie, vyvíjená prostřednictvím Asociace,  jí umožnila získat větší znalosti a praktické zkušenosti v oboru.  V roce 2014 získává s velkým úspěchem titul Oficiální degustátor Italské asociace sommeliérů.

Poté, co mnoho let pracovala v rodinné firmě ve svém rodném městě Bergamu, se rozhodla pokračovat ve své kariéře v zahraničí a zamířila rovnou do Vino di Vino, jehož se v dubnu 2015 stává ředitelkou. Vstřícnost a vyvíjené úsilí jí umožňují ještě více posílit již tak dobře sehraný team.

Její vizitkou je srdečnost, profesionalita a stálý úsměv na tváři.

kuchař

Matteo L'Altrelli

Narozen ve městě Foggia v roce 1975, kde také o dvacet let později odmaturoval. V roce 1999, v Termoli (CB) opět nastupuje do školy v oboru kuchař, aby zde prohloubil své znalosti. Poté začíná pracovat v hotelu Holiday ve Foggie a následně dva roky v hotelu Palazzo v Sant’Elena.

V roce 2010 má na starosti jako hlavní kuchař restauraci Il Chiostro v hotelu Palazzo v Sant’Elena di Foggia. V roce 2011 přijíždí do Prahy, aby načerpal nové zkušenosti v mezinárodní kontextu a uplatňuje se v restauraci Pepe Nero. Nakonec začal novou vzrušující zkušenost v naší restauraci, kde se stal šéfkuchařem v roce 2015.