A la carte

VINOdiVINO

Předkrmy

Restované Mušle sv. Jakuba zavinuté v italské slanině „ guanciale“ na krému z topinamburu
320
Apulijský čerstvý sýr „burrata“ se zkaramelizovaným chřestem a sladkokyselou červenou cibulí
290
Pěna z foie gras podávaná s želatinou z lesního ovoce na domácím chlebu
330
Gratinované Argentinské krevety s lískovými oříšky a citrónovým sorbetem
310
Výběr italských sýrů a salámů se zeleninou
320
VINOdiVINO

Polévka

Krém z červené řepy se zakysanou smetanou, vařeným vejcem a koprem
140
VINOdiVINO

První chody - Těstoviny, Risotto

Čerstvé těstoviny „ Orecchiette s ragú z italské klobásky salsiccia, mrkve a oregana
310
Spaghetti chitarra s kalamáry, krevetami, bazalkovým pestem a rajčátky
350
Noky z fialových brambor s malými sépiemi a chřestem
320
Těstoviny „ Tagliolini“ s letním lanýžem, italskou slaninou guanciale a konfit rajčátky
360
Rizoto s červenou čekankou , čerstvým tuňákem a silnou citrónovou redukcí
330
VINOdiVINO

Hlavní chody - Ryby

Plátky tuňáka v sezamu s pomerančovo-bazalkovým pestem a salátem
550
Chapadla z chobotnice „ Marocco“ na grilu s čerstvým apulijským sýrem stracciatella a křupavým celerem
490
Filet z grilované `` Ryby svatého Petra `` na krému ze sýra ``cacciocavallo`` podávaný s kostkami lilku, špenátem a rozinkami
510
VINOdiVINO

Hlavní chody - Maso

Jemně restované jehněčí kotletky s pečeným pórkem a mátou provoněným máslem
490
Grilovaný hovězí filet se salsou z huby, gorgonzoly a whiskey
530
VINOdiVINO

Salát

Míchaný zeleninový salát
140
Listový salát s uzeným lososem, sýrem ricotta , zelenými fazolkami a jarní cibulkou
255